Iznajmljivanje minibusa Beograd

Iznajmljivanje minibusa Beograd
prevoz-putnika-tea-tours-iznajmljivanje-minibusa

Prevoz putnika Tea Tours

Beograd, Surčin, Lovačka 10 +381 63 7794529
IZNAJMLJIVANJE MINIBUSA BEOGRAD Minibus prevoz TEATOURS vrši udobnim, klimatizovanim, tehnički potpuno ispravnim minibus vozilima do 20 mesta. Minibus prevoz nije linijski već se organizuje po potrebi za grupe do 20 osoba. Firma za prevoz putnika Tea Tours je osnovana 2007.godine u Beogradu i već punih 9 godina se bavi vanlinijskim prevozom putnika u zemlji i inostranstvu pružajući dobru i kvalitetnu uslugu. Prevoz se vrši kombi minibus vozilima kapaciteta 1 – 21 mesta.
Sva vozila su novije generacije.
Poseduju: – klima uređaj – podesiva sedišta naslona – audio opremu – grejanje putničkog prostora – dodatni prtljažni prostor (SKIBOX za bezbedno odlaganje vašeg prtljaga i stvari)
Minibus je motorno vozilo koje služi za prevoz putnika. Najčešće je kraći od osam metara i služi u transportu na aerodromima, kao taksi, ili kao prevozno sredstvo u gradskom saobraćaju. Ovakva vozila namenski proizvode fabrike poput mercedesa, tojote i folksvagena. Ime je dobio zbog sličnosti sa autobusom, od koga je manji po kapacitetu. Ako planirate ići na svetsku turneju ili bilo koji drugi izlet, morate biti svesni činjenice da to može biti skuplje nego što se očekivalo. Jedan od najdelotvornijih načina za smanjenje troškova je iynajmljivanje minibusa. Postoje razne prednosti iynajmljivanja minibusa ya putovanje. On je najbolja opcija ako se ide na put sa svojim prijateljima i porodicom ili u velikoj grupi. Ako iznajmite minibus za putovanje, to će vas približiti jedne s drugima jer ćete moći međusobno da komunicirate sve vreme dok ste na putovanju. Minibus će vam dati priliku da uživate igrama i drugim društvenim ativnostima. Iznajmljivanjem minibusa putovanje ćete napraviti ugodnijim i zanimljivijim.
Back to Top